Na Kontaktoni     
   
 

Cfare eshte unevotoj.com ?

Si nje librari kombetare informacioni te bazuar ne fakte, baza e te dhenave unevotoj.com do te mbuloje aktivitetin e te gjithe anetareve te parlamentit shqiptar ne tre kategori baze: informacion biografik, financa dhe aktiviteti parliamentar.

Qellimi primar i ketij projekti eshte ngushtimi i hendekut mes tranzicionit ne te cilin jemi dhe demokracise se vertete ne shoqerine shqiptare, duke informuar, ndergjegjesuar dhe edukuar qytetaret shqiptare mbi menyren se si funksionon Kuvendi i Shqiperise, dhe per rrjedhoje, duke permiresuar imazhin e Kuvendit dhe duke rritur pjesemarrjen publike ne politikat publike.

Unevotoj.com eshte nje projekt i Levizjes MJAFT!

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Foto Galeria
foto dites
Shiko fotot më interesante nga punimet në Kuvend.
 
Raporte
Raporti Unëvotoj për periudhën Tetor 2013 - Korrik 2015 (raporti përmbledhës)
  Shkarko Raportin
+ Të gjithë Raportet
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor