Na Kontaktoni     
   
 
 
Komisionet Parlamentare:
 
Parlamenti Shqiptar ka 8 Komisione Parlamentare!
Kliko mbi emrin per te shkuar tek faqa e komisionit.

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut I Perhershem
Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik I Perhershem
Komisioni për Ekonominë dhe Financat I Perhershem
Komisioni për Politikën e Jashtme I Perhershem
Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë I Perhershem
Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin I Perhershem
Komisioni per Integrimin Europian I Perhershem
Komisioni per Sigurinë Kombëtare I Perhershem
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Foto Galeria
foto dites
Shiko fotot më interesante nga punimet në Kuvend.
 
Raporte
Raporti Unëvotoj për periudhën Tetor 2013 - Korrik 2015 (raporti përmbledhës)
  Shkarko Raportin
+ Të gjithë Raportet
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor