Na Kontaktoni     
   
  Lista e 20 Deputeteve me pak Prezente:

Ylli Ziçishti 0 / 224
Vladimir Kosta 0 / 224
Xhemal Qefalia 0 / 224
Ylli Shehu 0 / 224
Edi Rama 42 / 224
Klodiana Spahiu 51 / 224
Edlira Cekrezi 53 / 224
Luçiano Boçi 53 / 224
Pirro Kapurani 60 / 224
Bashkim Fino 61 / 224
Liljana Elmazi 62 / 224
Asllan Dogjani 64 / 224
Mhill Fufi 65 / 224
Olta Xhaçka 66 / 224
Alfred Peza 66 / 224
Arta Dade 66 / 224
Ilir Pendavinji 67 / 224
Ilir Meta 67 / 224
Irma Kopliku 68 / 224
Namik Kopliku 68 / 224

Shenim: Kjo eshte nje liste automatike, dhe perfshin te gjitha llojet e mungesave te deputeteve, si per arsye te boikotimit te grupeve parlamentare, te perjashtimeve, te vizitave per pune, ashtu edhe mungesat pa asnje arsye.

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Foto Galeria
foto dites
Shiko fotot më interesante nga punimet në Kuvend.
 
Raporte
Raporti Unëvotoj për periudhën Tetor 2013 - Korrik 2015 (raporti përmbledhës)
  Shkarko Raportin
+ Të gjithë Raportet
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor