Na Kontaktoni     
   
   
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.
Debate që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare çështje me interesa të rëndësishme për Ty.
Deklarimi i pasurisë
Lexo se cfarë pasurie ka deklaruar secili deputet.
Deputetët më pak prezentë
Deputetët që kanë qënë më pak të pranishëm në seancat plenare:
 Raporti Unevotoj
Raporti Unëvotoj për periudhën Tetor 2013 - Korrik 2015 (raporti përmbledhës)
Shkarko Raportin
+ Të gjithë Raportet
Foto Galeria
Shiko fotot më interesante nga punimet në Kuvend.
foto dites
   
Lajmet e Fundit

Nnkomisioni Pr t Drejtat e Njeriut dhe Nnkomisionit Pr Cshtjet e t Miturve, Barazis Gjinore dhe Dhuns n Familje zhvillojne nj mbledhje t prbashkt

 E martë 18 Nëntor 2014

Nënkomisioni “Për të Drejtat e Njeriut”

Nënkomisionit &ld [...]

Publikuar: 19/11/2014


Seanc dgjimore me organizata t shoqeris civile, organizata ndrkombtare dhe prfaqsues t Kshillit t Ministrave pr Kartn e Shoqeris Civile,t depozituar n Kuvend nga Grupi i Puns pr Mjedisin Mundsues pr Shoqerin Civile.

E mërkurë, 22 Tetor 2014

Publikuar: 22/10/2014


+ Të gjitha lajmet
  Sponsor