Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Komentet me te fundit:

  bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote

  nesim: Pata shume shprese se PD do ishte ndryshe kete here

  Skuadra Unevotoj: Me falni Ana, por nuk me ze syri te seksioni i votimeve shume 'gabime ortografike'

  ana: sikur kjo faqe te kishte me pak gabime ortografike do te ishte me mire. une kam ate huqin e keq qe sado i rendesishem te jete nje lajm apo nje pershkrim

  Lorenc: Shume mire por do te ishte me mire qe te \'botonit\' edhe gafat e tyre... (deputeteve...)

  BERSAND: vleresoj jashtezakonisht punen dhe iniciativen e organizates MJAFT,pasi jemi vendi me i prapambetur

  Skuadra Unevotoj: Sot publikuam raportin e pare

  Miri: Te them te drejten po me duket me shume si dublim i web faqes se Parlamentit.

  elda baftjari: Sigurisht qe zgjedhjet nuk do te jene te drejta dhe do te kete gjithmone kontestime nga palet politike

  LG: Nuk do te kete zgjedhje te drejta perderisa nuk do kete rregjistrim korrekt te secilit votues permes kartes se identitetit

 0 1 2 3     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor