Home  |  Rreth Projektit  |  Te Rejat  |  Ministrite  |  Kontaktoni  | 
Kerko:
Deklarimi i pasurive te zyrtareve me te larte ne ministri
Monitorimi i transparences se informacionit ne ministri
Monitorimi i buxhetit te ministrive
Monitorimi i projektligjeve te pergatitura nga ministrite

Monitorimi i Ministrive është njëra prej iniciativave më të fundit e të guximshme, të ndërmarra prej Lëvizjes MJAFT!. Ky projekt i cili për nga qëllimi e objektivat e tij shkon përkrah vizonit e qëllimeve strategjike të Lëvizjes MJAFT!, financohet dhe mbështetet prej Qendrës Ndërkombëtare Olof Palme (The Olof Palme International Center).


.:: me shume
Ju lutem zgjidhni nje mga ministrite per te mesuar me shume rreth indikatorve te monitoruar nga projekti

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15


© copyright
'08 UneVotoj