Home  |  Rreth Projektit  |  Te Rejat  |  Ministrite  |  Kontaktoni  | 
Kerko:
Deklarimi i pasurive te zyrtareve me te larte ne ministri
Monitorimi i transparences se informacionit ne ministri
Monitorimi i buxhetit te ministrive
Monitorimi i projektligjeve te pergatitura nga ministrite

Monitorimi i Ministrive është njëra prej iniciativave më të fundit e të guximshme, të ndërmarra prej Lëvizjes MJAFT!. Ky projekt i cili për nga qëllimi e objektivat e tij shkon përkrah vizonit e qëllimeve strategjike të Lëvizjes MJAFT!, financohet dhe mbështetet prej Qendrës Ndërkombëtare Olof Palme (The Olof Palme International Center).


.:: me shume
» Te rejat e fundit

aaa

aaa me shume »


nuk e d

  me shume »© copyright
'08 UneVotoj